La 1a Trobada d’Entitats Andaluses s’ajorna per aquest diumenge

  0
  48
  1a Trobada d'entitats andaluses.jpg

  04/04/2014 – La celebració tenia cita el passat diumenge, però la pluja i el vent ha obligat a ajornar l'esdeveniment per al dia 6 d'abril al Centre Cultural l'Escorxador.

  El diumenge passat tenia cita la celebració de la 1a Trobada d'Entitats Andaluses de Badalona al Centre Cultural l'Escorxador, però es va suspendre per causes meterològiques. Finalment s'ha decidit que se celebri aquest mateix diumenge, 6 d'abril, al mateix espai de l'Escorxador. 

   

  En aquesta trobada s'oferirarn diverses activitats culturals, gastronòmiques i musicals des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda, aproximadament. Durant la joranda es podrà conèixer les característiques de cada una de les 12 entitats d'origen andalús a través d'unes casetes que s'instal·laran pel recinte de l'Escorxador, on es podran degustar alguns dels plats típics de la cuina andalusa i també una gran varietat de tapes i vins. A més hi haurà un escenari on hi passaran més d'una trentena d'actuacions de quadres de flamenc, sevillanes i cantants de música espanyola. L'acte, que serà presentat per Antonio Menchón, el finalitzará l'artista badaloní Manolo Fernández, que presentarà el seu darrer treball discogràfic.