La Rambla acull aquest cap de setmana la 3a Fira de l’Automòbil

  0
  DSC_0547.JPG

  04/04/2014 – En aquesta tercera edició participen nou concessionaris de cotxes, un de motos i un de lloguer de cotxes d’època, que exposaran un centenar de vehicles.

  El passeig de la Rambla de Badalona acollirà aquest cap de setmana la 3a Fira de l’Automòbil de Badalona. L’alcalde Xavier Garcia Albiol inaugurarà l’esdeveniment aquest divendres, a les 13 hores, davant el monument a Roca i Pi. L’acte comptarà també amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; el gerent de Reactivació Badalona, SA, Antonio Ainoza, i el president de la Federació d’Empresaris de Badalona, Josep Maria Puente.

   

  La Fira estarà oberta al públic el divendres, 4 d’abril, entre les 13 i les 14.30 hores i de 18 a 20.30 hores, i el dissabte i el diumenge 5 i 6 d’abril, entre les 11 i les 14.30 hores i entre les 17 i les 20.30 hores.

   

  La Fira ha estat organitzada per l’Ajuntament de Badalona mitjançant la societat municipal de promoció econòmica Reactivació Badalona SA, amb la col·laboració de la Federació Empresarial de Badalona.

   

  També motos i cotxes d’època

   

  En aquesta tercera edició de la Fira de l’Automòbil participen nou concessionaris de cotxes, un de motos i un de lloguer de cotxes d’època, que exposaran un centenar de vehicles. Els visitants trobaran els concessionaris de les marques Nissan, Renault, Citroën, Seat, Volkswagen, Opel, Toyota, Mercedes-Benz i Audi o marques de motocicletes com Yamaha, Piaggio, Derbi, Honda o Kymco. També hi participarà una empresa de lloguer de cotxes d’època i Engestur, l’empresa municipal que gestiona els aparcaments públics de la ciutat.

   

  Novetat gastronòmica

   

  Com a novetat d’aquest any tres restaurants del passeig de la Rambla (El Piano, Can Closques i L’Antic Cafè de la Rambla) faran una tapa especial per a la Fira. Des de l’organització s’estima que passin per la Fira unes 12.000 persones, una quantitat similar a la de l’any passat. Això sí, s’espere que el nivell de vendes sigui superior al del 2013. En les dues primeres edicions, les vendes in situ van ser d’entre 25 i 30 vehicles, encara que en els dies posteriors a la Fira es van concretar més operacions comercials fruit dels contactes iniciats per les empreses concessionàries durant els tres dies a la Rambla.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, considera que “aquesta és una bona oportunitat per veure reunides en un sol espai diverses opcions d’automòbils, tant pel que fa a models com a preus”. “La cita té valors afegits com el fet de celebrar-se en un lloc emblemàtic com la Rambla o el poder degustar les tapes que alguns restaurants del passeig han creat per a l’ocasió”, ha afegit l’alcalde.