La 2a BDN Home Design prepara l’antic edifici de Correus amb la mirada posada en l’obertura

  0
  62
  IMG_0333.JPG

  14/04/2015 – Una vintena d’empreses badalonines del sector s’han tornat a unir per remodelar l’antic edifici de Correus del barri del Centre, donar així a conèixer les darreres tendències de cada sector.

  La segona edició de la Badalona Home Design, la mostra que professionals locals del disseny, l’interiorisme i la decoració van engegar l’any passat amb gran èxit i repercussió al Parc de Ca l’Arnús i Can Solei, escalfa motors i posa ja la mirada en el dia de la seva inauguració, el proper 23 d’abril. Una vintena d’empreses badalonines del sector s’han tornat a unir per remodelar l’antic edifici de Correus del barri del Centre, donar així a conèixer les darreres tendències de cada sector i transformar un espai real en aparador del comerç interiorista i de disseny de la ciutat.

   

  Els organitzadors expliquen que el bon funcionament de la primera edició, quan es va remodelar la Casa Clara, ha atret més participants, inclús alguns que s’han quedat fora per qüestions de terminis, i col·laboradors. “Està sent dur de coordinar i hem de fer grans esforços per trobar el finançament, però tothom està molt entusiasmat i donant el 100%”.

   

  Són vint els negocis que aquests dies estan treballant de valent per tenir a punt el seu innovador aparador. A més, la 2a BDN Home Design està recolzada per tres grans patrocinadors i una vintena de col·laboradors, entre ells el Diari de Badalona. Enguany també es comptarà amb la participació del Projecte Àngel, una iniciativa de la Fundació Roca i Pi que promou la realització de petites intervencions en domicilis particulars de persones amb pocs recursos econòmics, que va participar de la rehabilitació de la llar l’any passat i que repeteixen en aquesta segona edició.

   

  Pel que fa al projecte escollit, l’antic edifici de Correus es troba situat al centre de la ciutat i té una superfície de més de 1.300 metres quadrats, el doble d’espai de l’edició anterior. Es tracta d’una edificació dels anys 50, la cessió de la qual l’Ajuntament ha ajudat a aconseguir.

   
  Paral·lelament, durant els dies que duri la mostra, fins al 17 de maig, s’organitzaran diverses activitats complementàries, com tallers de noves tècniques de decoració, conferències o xerrades.