La 2a mostra d’entitats ‘Tots junts fem salut’ arriba aquest dissabte a Montigalà

  0
  45
  parcmontigala.jpg

  16/10/2015 – L'activitat es farà de 10 a 14h al parc de Montigalà i comptarà amb un total de 26 entitats

  Aquest dissabte, 17 d'octubre de 10 a 14 hores, es celebrarà al parc de Montigalà, la 2a Mostra d'Entitats 'Tots junts fem salut'. Durant la jornada es faran un conjunt d'activitats com ara ioga, tai-txi, reiki, balls, musicoteràpia, activitats de destresa o jocs de família i infantils i es farà una exposició dels materials informatius i didàctics representatius de les entitats i serveis participants. L'objectiu de la mostra és potenciar el treball col·laboratiu i en xarxa i oferir, a la vegada, una visió de la salut fonamentada en les oportuintats de l'entorn.

   

  L'activitat, organitzada per la xarxa d'entitats i serveis de salut de Badalona, forma part de les actuacions promogudes del Pla de Desenvolupament Comunitari del Districte 2 amb el suport de l'Ajuntament de Badalona.

   

  En total participen unes 26 entitats, entre les quals el Banc de Sang, Badalona Associació Afectats de Fibriomiàlgia, Grup de Dones Jade Càncer de Mama, Plataforma TDAH, Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Badalona i Comarca (Adarbyc), Prevenció i Informació sobre el Càncer (PICAM), ComunicArt, Moviment per la Pau, Asaupam, Asociación de Amigo Epilépticos i Aspanin.