La 2a ‘Shopping Night’ congrega “desenes de milers” de persones

  0
  66
  Badalona Shopping Night 2014.jpg

  06/05/2014 – L'Ajuntament reafirma el gran èxit de la segona edició de l'esdeveniment organitzat pels comerciants del Centre, amb la participació d'unes 180 botigues i el Mercat Maignon.

  La segona edició de la Badalona Shopping Night ha tornat a omplir els carrers i les botigues del centre de la ciutat aquest passat dissabte a la nit. Més de 180 establiments comercials, 50 més que l’any anterior, van oferir descomptes i activitats lúdiques, culturals o gastronòmiques als milers de persones assistents. A la Shopping Night hi van participar establiments dels carrers de Mar, Canonge Baranera, Soledat, Pietat, Francesc Layret; Lleó, Prim i Sant Anastasi. També hi va participar per primera vegada, amb gran èxit, el Mercat Maignon, que va oferir un tast de productes de mercat als seus visitants.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha valorat de forma molt positiva la resposta ciutadana a aquest esdeveniment, ja que  “durant tota la nit van ser desenes de milers de persones les que van estar a les botigues i participant de totes les activitats “. L’alcalde ha assegurat que “aquest esdeveniment s’ha consolidat perfectament i forma part ja del calendari d’activitats de Badalona”. “El fet que hagin augmentat les botigues participants demostra que hi ha interès per formar part d’aquesta iniciativa que aconsegueix aplegar milers de persones de públic i crear un ambient especial de ciutat durant una nit”, ha afegit l’alcalde.

   

  La 2a edició de la Badalona Shopping Night va comptar amb una Flashmob creada especialment per a l’ocasió i també amb una cançó pròpia i una passarel·la virtual. A més hi va haver sortejos especials, música de salsa, una desfilada de moda, un ball amb orquestra i el concurs d’aparadors, amb el tema Nit, festa i glamour.