El Llefià es complica molt la salvació

0
    22

El Llefià deixa escapar la victòria i es complica la permanencia a la 1ra catalana

El Llefià es va veure clarament superat pel Vilassar de Dalt (2-4).

Es tractava d'un partit vital pels badalonins, ja que les seves opcions de mantenir-se a la 1ra catalana l'any vinent exigien guanyar aquest matx. El Vilassar, sabent les necessitats dels locals, va plantejar un partit molt travat i amb molt poc ritme, per aixi fren l'impetu dels locals.

Tot i les ganes dels locals, els visitans van avançar-se al minut 35 desde una falta indirecte que Monty enviava al fons de la xarxa. Aquest gol va fer veure les orelles del llop als visitants, i van aconseguir empatar el partit 2 minuts abans de la conclusió dels primers 45 minuts.

El partit estava obert i si els locals surtien endollats al inici de la 2na meitat es podien emporatar els 3 punts. Però no va ser aixi, els visitants van saltar al terreny de joc molt més posats que els locals, que no van donar la talla, i ràpidament van marcar 2 gols que sentenciaven el partit. Els locals només van tenir temps de maquillar el resultat, però van rebre un altre gol dels maresmencs per quedar amb el resultat final de 2-4.

Aquesta derrota deixa molt i molt tocada al Llefià i la salvació es presenta com un miracle.