La 6a edició del festival Dansa Metropolitana obrirà l’antiga fàbrica CACI

  0
  108

  El festival Dansa Metropolitana arriba a Badalona aquest més de març. L’11 març a les 12h podreu gaudir d’un programa triple amb dues companyies de dansa contemporània i l’actuació especial dels alumnes de les escoles de dansa de la ciutat Tribu Urbana Center i Ritmes amb coreografia de Maribel del Pino i Sofi Gauna. A més, ho farà a l’antiga fàbrica CACI que s’obrirà per aquesta acullir el festival Dansa Metropolitana.

  “Entre nosotros” de la Cia Marroch és un duo fascinant que ens parla de les relacions interpersonals. El pes addicional que comporten, la responsabilitat de tractar bé l’altra persona, cuidar-la, poder discutir i saber-se reconciliar.

  “Pan y Rosas” de Tina Martí és un espectacle sobre l’empoderament femení dirigit a totes aquelles persones que miren les dones, però no les veuen; un dels granets de sorra en aquesta lluita.

  Tribu Urbana Center i Ritmes amb Maribel del Pino i Sofi Gauna. Les coreògrafes Maribel del Pino i Sofi Gauna ens presenten una petita acció coreogràfica, especialment dissenyada per aquest espai, interpretada i ballada per alumnes de les escoles Tribu Urbana Center i Ritmes de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí