El PSC de Badalona recull prop de 500 quilos d’aliments per tancar el curs polític

  0
  48
  IMG_9367.JPG

  10/07/2013 – Els socialistes van organitzar el passat dissabte la Festa Solidària d'Estiu al recinte de Can Cabanyes, a la que van assistir prop de 400 persones entre veïns, militants i simpatitzants.

  El recinte de Can Cabanyes va acollir el passat dissabte la cerimònia de clausura del curs polític del PSC de Badalona, la Festa Solidària d’Estiu. Prop de 400 persones, entre militants, simpatitzants i veïns, van apropar-se a la botifarrada solidària, gràcies a la qual es van recaptar de l’ordre de 200 o 300 quilos, que sumats al punt de recollida permanent que la formació té a la seva seu social ha esdevingut una mitja tona de menjar destinats al Banc d’Aliments.

   

  El primer secretari local socialista, Àlex Pastor, el president del grup municipal, Jordi Serra, la diputada al Congrés Isabel López Chamosa i l’eurodiputat Sergio Gutiérrez van intervenir davant els assistents abans d’iniciar l’àpat. Els discursos han estat molt enfocats a la defensa del serveis i les institucions públiques com a part dels drets de la ciutadania, a l’alarma i necessitat social que existeix en gran part de la població i en com la política ha de donar solució i protegir les persones per sobre d’altres qüestions.