La Badalona dels darrers 4 anys des de diferents perspectives

  0

  22/05/2015 – Aquest és el balanç que fan els representants de diferents àmbits i sectors de la ciutat del mandat que deixem enrere.

  Sigfrido Ramos, president de la Federació d’AAVV

  “Les retallades i la precarietat laboral han arribat al teixit veïnal i això ha desembocat en la creació de plataformes i moviments socials. Hi ha empente i aire fresc, nova política. Ens hauria agradat una millor sintonia amb el govern local i més participació; han creat certa crispació”

   

  Josep Maria Puente, president de la Federació d’Empresaris

  “La crisi ha portat grans pèrdues d’empreses i llocs de treball a la ciutat i els municipis no han rebut diners com abans. Entenem que s’havien d’estabilitzar les arques públiques i ara esperem que el govern pugui invertir en turisme, promoció econòmica i en l’entorn de Can Ruti”

   

  Joaquín Nocete, president de la Federació de Comerciants

  “Sembla que el comerç comença a despuntar però ens costa notar-ho. El govern local ha afavorit les grans empreses i superfícies i això ens ha perjudicat molt directament. Sí hem d’enaltir positivament iniciatives com les botigues al carrer, que hem pogut iniciar a diferents barris”

   

  Oriol Rius, representant del Consell de Joventut

  “Hem viscut quatre anys amb un govern i unes polítiques de joventut patètiques, si no inexistents. Hi ha hagut una oposició constant a les entitats juvenils. Tot plega, però, ha obligat a que ens fem més forts, a solidificar l’associacionisme i a impulsar, per exemple, la Comissió de Festes”

   

  Dori Plazas, vicepresidenta de FAMPAS Badalona

  “Hem vist lluites de la comunitat educativa i avanços, com les escoles Les Ciències i Lola Anglada, l’ascensor del Baldiri i noves línies escolar, però també la pèrdua de grups de P3, projectes escolars que no arrenquen i la manca de lideratge del govern local davant la Generalitat”

   

  J. A. Dorado, director esportiu Ademar

  “S’ha treballat bé amb l’esport base i ha hagut bona sintonia amb la regidoria. La gestió dels equipaments esportius, però, no ha estat tan bona i ha de millorar. Un altre aspecte positiu dels darrers 4 anys és que sembla que l’estadi de futbol per fi tira endavant”.