La Badalona Jam Session dóna pas al projecte POTS!

  0
  15
  jam session.jpg

  18/06/2012 – Aquesta iniciativa pretén facilitar als joves l’accés a les parets de la ciutat mitjançant un catàleg de murs on poder fer grafits.

  L’exhibició del graffiti “Badalona Jam Session” celebrada el passat dissabte de la mà de l’ajuntament de Badalona i el grup Krear-T dóna el tret de sortida al projecte “POTS!”, una iniciativa que pretén facilitar als joves l’accés a les parets de la ciutat mitjançant un catàleg de murs on poder fer grafits i posar en pràctica el desenvolupament d’aquesta disciplina.

  El Departament de Joventut vol potenciar així la tècnica del grafit com expressió cultural relacionada molt estretament amb els moviments juvenils i donar l’oportunitat als joves de poder desenvolupar la seva creativitat artística i facilitar l’accés a les parets de la seva pròpia ciutat.

  17 grafiters de qualitat contrastada realitzaren dissabte un mural al mur del Camp de Futbol de Llefià entorn a la temàtica “Joves actius”, que reflecteix la voluntat dels joves d’aportar coses noves i de participar activament, sempre potenciant els conceptes de convivència i civisme.