La badalonina Cristina Manresa, Comissària Superior dels Mossos d’Esquadra

  0
  87

  Cristina Manresa és la primera dona de la història de la policia catalana en convertir-se en Comissària Superior de Coordinació Central. Comissària del cos des de 2009, continua sent investigada per un Jutjat de Sabadell (Barcelona) per la seva actuació relacionada amb l’1-O.

  L’actual direcció ha comunicat que Manresa té capacitat per “transformar el cos” i l’aspiració “d’aconseguir una policia del segle XXI”.

  Reorganització del cos

  L’ascens de Cristina s’emmarca dins un context ple de canvis, on la prefectura de la policia ha establert com a prioritat orientar tota la organització al servei de la base. Altres objectius són millorar els sistemes de treball, la millora en l’atenció a les víctimes i la lluita cap els delictes contra la llibertat i indemnitat sexual.

  El nou cap dels Mossos, Eduard Sallent, ha volgut assegurar que no hi haurà ambigüitats amb les actuacions de la policia catalana d’ara en endavant, ja que les ordres que dicten els jutges són “sagrades“.

  Amb una llarga trajectòria als Mossos, Cristina creu que aquesta elecció ajudarà a visibilitzar les dones que treballen dins la policia perquè “es tingui en compte el talent i no el gènere”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí