La Fundació Carles Blanch celebra avui l’inici de l’ampliació del nou Centre Sant Jaume

  0

  El Centre Sant Jaume ha començat a viure una nova etapa: la Fundació Carles Blanch ha apostat per ampliar l’entitat, que passarà de tenir, aproximadament, 260 metres quadrats a 860 metres quadrats.

  Per això avui, 6 de juny a les 19 h, està previst l’acte de col·locació de la primera pedra del nou Centre, al carrer Tortosa 33.

  Els nous espais seran polivalents o modulables segons la necessitat de l’activitat i les aules seran més grans, la qual cosa permetrà atendre més persones a cada projecte.

  Centre Sant Jaume

  Aquest és un centre diürn d’atenció socioeducativa format per professionals i voluntaris.  L’equip potencia el desenvolupament personal, l’adquisició d’hàbits i les competències socials dels nois i noies per afavorir-ne els processos d’integració.

  Durant els darrers anys, s’han impulsat canvis en el disseny de l’estructura del projecte per tal de flexibilitzar-ne els espais i s’han diversificat els perfils professionals per poder tenir una intervenció major amb els menors i les seves famílies.

  A l’abril, l’equip del CSJ ja s’havia traslladat perquè les reformes estaven a punt de començar i Càritas els hi va cedir un altre espai al carrer Sant Lluc 138.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí