La bona venda d’abonaments fa preveure una gran temporada als teatres municipals

  0
  56
  Manel1.jpg

  06/09/2013 – En els primers dies de venda, la bona acollida del públic ha generat en alguns moments cues a les taquilles del Teatre Zorrilla i del Teatre Principal; ja s’han adquirit més del 40% de les localitats disponibles.

  Aquest dilluns 2 de setembre ha començat la venda d’entrades per assistir als espectacles que configuraran la nova programació de la temporada de tardor dels teatres municipals. En els primers dies de venda, la bona acollida del públic ha generat en alguns moments cues a les taquilles del Teatre Zorrilla i del Teatre Principal. Els espectacles més sol·licitats aquests primers dies han estat el concert que el grup Manel oferirà el divendres 25 d’octubre al Teatre Principal, l’espectacle de la Companyia Tricicle titulat Bits que obrirà la temporada els dies 21 i 22 de setembre i que s’estrenarà a Badalona abans que a la capital catalana, i la comèdia Bona gent, interpretada per Mercè Arànega i Àlex Casanova.

   

  D’altra banda, la renovació i compra de nous abonaments ha igualat la xifra del semestre passat dues setmanes abans de l’inici de la temporada. Mitjançant aquesta promoció ja s’han adquirit més del 40% de les localitats disponibles dels espectacles inclosos dins dels abonaments de temporada.

   

  Fins demà, 7 de setembre, la taquilla del Teatre Zorrilla obrirà de 18 a 21 hores. A partir del dijous 12 de setembre, els horaris de venda ja seran els habituals, és a dir, de dijous a dissabte de 18 a 20.30 hores i el mateix dia de l’espectacle des de dues hores abans de l’inici de la funció. Els canals de venda de Telentrada ja estan actius per vendes telefòniques i d’Internet.

   

  Cal recordar que aquesta temporada es posa en marxa la campanya “Per molts anys 18!”, que oferirà l’oportunitat als badalonins nascuts l’any 1995, que enguany fan 18 anys, d’adquirir una localitat gratuïta per a la majoria d’espectacles fins que s’exhaureixin les entrades previstes per aquesta promoció.