La brutícia i els residus a la platja i el litoral, reflectits en una exposició

  0
  45
  mar deixalles.jpg

  11/07/2016 – La mostra vol ser un toc d’atenció per fer veure tothom que aconseguir tenir el mar, la platja i tot el litoral nets és una responsabilitat individual i també col·lectiva.

  La Sala d’exposicions de l’Escola del Mar – Centre d’Estudis Marins de Badalona (Rambla, 37) acull des del dimecres 6 de juliol i fins al diumenge 31 de juliol l’exposició ‘La Mar de Deixalles’. L’objectiu de la mostra és ser un toc d’atenció per fer veure tothom que aconseguir tenir el mar, la platja i tot el litoral nets és una responsabilitat individual i també col·lectiva.

   

  La Mar de Deixalles” és una exposició de la Diputació de Barcelona que va néixer fa 15 anys fruit de la col·laboració entre diverses institucions relacionades amb el mar i el medi ambient, entre elles l’Escola del Mar – Centre d’Estudis Marins de Badalona. Aquesta mostra consta d’un seguit de plafons i d’un audiovisual que pretén explicar la necessitat de tenir un entorn natural el menys contaminat possible i de la responsabilitat de totes les persones com individus i com a societat per fer-ho possible.