La CACI de Badalona obrirà les seves portes aquest dissabte

  0
  89

  La planta baixa de l’edifici de l’antiga fàbrica CACI, situat al passeig Marítim de Badalona, acollirà a partir d’aquest pròxim dissabte 16 de novembre l’exposició “Metròpolis de ciutats: repensar l’urbanisme metropolità”.

  Per primera vegada, la CACI obre les portes a la ciutadania acollint una exposició itinerant que pretén apropar el Pla director urbanístic metropolità al públic en general. També s’ha organitzat un debat ciutadà, el dijous 21 de novembre, en què participaran els municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana.

  “Metròpolis de ciutats: repensar l’urbanisme metropolità”

  Es tracta d’una mostra interactiva i visual que pretén explicar de manera didàctica i pedagògica els continguts que han de quedar reflectits en el document de base del Pla director urbanístic metropolità (PDU). Aquests continguts defineixen una nova mirada de l’urbanisme metropolità i són el resultat dels debats i aportacions de més de 400 experts coordinats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

  L’accés a l’exposició serà gratuït i es podrà visitar del 16 al 28 de novembre, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

  Amb motiu de l’exposició s’han organitzat diverses visites guiades, la primera de les quals tindrà lloc el dia 18 de novembre i comptarà amb la participació de regidors i regidores de l’Ajuntament de Badalona. També s’han programat visites guiades amb professionals d’aquest àmbit i amb entitats de la ciutat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí