La cadet Marina Mas, tercera d’Espanya als 60 metres lliure

  0
  UGE.jpg

  25/03/2015 – Amb una marca de 7 segons i 84 centèssimes, la badalonina ha aconseguit el bronce als Campionats d'Espanya de Cadets celebrats a Sabadell. En total, la UGE Badalona s'enduu set medalles i un quart lloc a la pista coberta.

  El passat cap de setmana, la badalonina Marina Mas va sorprendre passant de la sisena posició al rànquing, quedant tercera amb marca personal i rècord de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, a Sabadell on es va celebrar el Campionat d'Espanya de Cadets.

   

  Marina assistia al campionat amb la sisena millor marca, 7 segons i 91 centèsimes. Els seus principals objectius era fer marca, aconseguir arribar a la final i pujar al pòdium. I finalment ho va aconseguir. En total, l'atleta va participar a les eliminatòries, on es va enfrontar davant a altres 56 atletes i només 24 passaven a la final; la semifinal, d'on passaven de 24 a 8, i la final.

   

  A la seva eliminatòria va aconseguir guanyar la sèrie fent 7'' i 92, una centèsima per sobre de la seva marca personal, però amb molt bones sensacions. A les semifinals, va guanyar la seva sèrie i la tercera millor marca de totes les participants amb 7''82. I a la final va acabar a la tercera posició amb una marca de 7"84.

   

  Amb aquest campionat la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona acaba oficialment la pista coberta i comença l'aire lliure. En total han aconseguit tres medalles i un quart lloc als Campionats d'Espanya i quatre medalles més als Campionats de Catalunya