La Caixa va concedir 3,1 milions d’€ en microcrèdits a Badalona durant el 2014

  0
  37
  la caixa.jpg

  01/06/2015 – Durant el primer trimestre del 2015, MicroBank ha concedit un total de 8,4 milions en préstecs a l’àrea de Badalona. 153 a familiars i socials i 40 a emprenedors i autònoms.

   

  MicroBank va concedir durant l’any 2014 un total de 545 microcrèdits a Badalona per valor de 3,1 milions d’euros. El finançament s’ha ofert a persones, famílies, emprenedors i microempreses amb dificultats d’accés al sistema creditici tradicional i amb l’objectiu de facilitar l’activitat productiva i l’ocupació, el desenvolupament personal i familiar, així com la inclusió financera. Un total de 147 d’aquests microcrèdits s’han atorgat a emprenedors que volien iniciar un projecte d’autoocupació i a autònoms i microempreses que necessitaven donar un impuls al seu negoci. Durant el primer trimestre del 2015, MicroBank ha concedit un total de 8,4 milions en préstecs a l’àrea de Badalona. 153 a familiars i socials i 40 a emprenedors i autònoms.

   

  MicroBank ofereix a aquests col·lectius dues opcions de finançament: el microcrèdit Emprenedors i Negocis, que té com a objectiu el finançament de l’ inici, la consolidació o l’ampliació del negoci i les seves necessitats de circulant i el microcrèdit social per a emprenedors que compten amb l’assessorament d’alguna de les entitats col·laboradores de MicroBank per a fer el seu pla d’empresa i posar en marxa el projecte. En ambdós casos es preveu una aportació màxima de 25.000€, amb un tipus d’interès fixe, sense garantia real i amb un termini d’amortització de cinc anys.

   

  Amb l’objectiu de facilitar la inclusió financera i ajudar les persones i projectes amb major sensibilitat ecològica, el banc social de “la Caixa” ofereix també Eco-microcrèdits per finançar projectes sostenibles, la compra de productes respectuosos amb el medi ambient o la millora de l’eficiència energètica de la llar o negoci i Crèdits Empresa Social per a empreses que donin resposta a necessitats socials en àmbits com l’atenció a la discapacitat, la lluita contra la pobresa i l’exclusió social. El microcrèdit personal i familiar, per últim, permet finançar projectes vinculats al desenvolupament personal i familiar com despeses vinculades a l’habitatge, salut, necessitats de persones amb discapacitat o reagrupament familiar i atendre necessitats derivades de situacions puntuals o imprevistes.