Llovet: “He reconegut a l’equip”

  0
  JOV-FCB (31).jpg

  31/05/2015 – El capità del FIATC Joventut va mostrar-se content pel caràcter demostrat per l’equip en l’últim duel de la temporada.

   

  Després de rebre un correctiu al Palau Blaugrana, tots els jugadors de la Penya van arribar a una conclusió comuna: calia mostrar una versió molt millorada a l’Olímpic. Ahir, la plantilla de Salva Maldonado va aconseguir aquest objectiu, tot i no poder forçar el tercer partit de l’eliminatòria contra l’etern rival (74-80).

   

  Un cop finalitzat el duel, Nacho Llovet va parlar per RCB, manifestant el seu orgull. “Dijous vaig marxar del Palau dolgut, perquè no vaig reconèixer a l’equip”, va declarar el capità  verd-i-negre.

   

  “Avui hem estat l’equip que ha aconseguit arribar fins aquí. L’equip que no es rendeix i que lluita fins al final”, va afegir Llovet, subratllant la gran tasca executada per la plantilla verd-i-negra davant del Barça.

   

  Segons Llovet, després “de deixar-se els pebrots a la pista, no es pot recriminar res” al grup. Igual que la major part dels seus companys, el pivot tanca el curs 2014-2015 “content, sobretot pel gest de molts aficionats que s’han quedat aquí a acomiadar-se de nosaltres”.

   

  Nacho Llovet, que va haver d’exercir de capità per contenir l’emoció de companys com Alex Suárez, va descriure la temporada de la Penya “com un gran any”.