La campanya de l’Ajuntament per impulsar el turisme a Badalona entre els aficionats dels rivals de la Penya

  0
  87
  El consistori ha iniciat una campanya que vol donar projecció a la ciutat i destacar els seus principals punts d’interès aprofitant la visita regular de seguidors de tots els equips ACB 

  L’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, ha iniciat una campanya digital per promoure el turisme a la ciutat entre els aficionats dels equips ACB que regularment visiten Badalona per enfrontar-se al Club Joventut en el marc de la Lliga Endesa.

  Aprofitant la gran assistència de persones que suposen aquests partits i la facilitat d’identificar la seva procedència, des de l’Ajuntament s’ha començat a dissenyar continguts per difondre a les xarxes socials que s’adrecen de manera personalitzada als aficionats de cada club visitant. En aquests continguts es destaquen, per exemple, els punts d’interès de la ciutat, les activitats previstes a Badalona durant el període en què es fa la visita, indicacions per arribar al Palau Municipal d’Esports o els principals eixos comercials i de restauració.

  Aquesta iniciativa es va posar en marxa fa unes setmanes amb la visita del Real Madrid de bàsquet i està previst fer-ho amb la resta d’equips ACB fins que finalitzi la temporada.

  La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, considera que és imprescindible projectar la imatge de Badalona arreu per enfortir el seu teixit econòmic i consolidar la marca de ciutat. “Des del Govern municipal volem treure rèdit a tots els recursos per impulsar la ciutat i la visita dels aficionats dels equips que juguen contra la Penya és una molt bona oportunitat per atraure el turisme a Badalona”, ha assegurat la tinenta d’alcaldia.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí