La Casa de Còrdova commemora a Sant Rafael

  0
  Foto 22-10-17 13 03 15.jpg

  23/10/2017 – L’entitat andalusa dedica una jornada cultural i gastronòmica a l’arcàngel de la ciutat andalusa de Còrdova.

  Ahir diumenge, centenars de persones van acompanyar a l’Associació Cultural Andalusa Casa de Còrdova de Badalona en la jornada commemorativa a Sant Rafael, arcàngel de Còrdova, que se celebra aquest 24 d’octubre.

   

  El dia iniciava amb una missa rociera des de la parròquia de Sant Roc amb la coral de l’entitat andalusa, ‘Dibujando Mismas’, que donava pas a una paella de germanor a la seu de la casa cordovesa, situada al barri d’Artigues. Les actuacions de la coral i de la rondalla ‘Amantes de la música’ van concloure la festivitat de Sant Rafael a Badalona.

   

  La Casa de Còrdova de Badalona es va fundar l’any 1975 sota el nom de ‘Peña Hijos de Córdoba’ i actualment compta amb més d’un centenar de socis. L’entitat, sense ànim de lucre, col·labora quan és sol·licitada en qualsevol esdeveniment cultural i de solidaritat, com recollir aliments per als més necessitats. A més, és una de les entitats pioneres de la cultura andalusa a Catalunya, ja que any rere any participa amb la seva caseta a la Feria d’Abril.