L’ús del transport públic segueix creixent a Badalona

  0
  foto parada bus_0.jpg

  23/10/2017 – L'augment més pronunciat s'ha donat a l'àmbit del servei nocturn.

  L’ús del transport públic segueix creixent. Entre el gener i el setembre del 2017, un total de 510,75 milions de viatgers han utilitzat el sistema de transport públic de metro i autobús (gestió directa i indirecta) de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), volum que representa un increment del 3,9% respecte al mateix període del 2016. Aquesta xifra torna a superar el rècord històric de viatgers del transport públic dels primers tres trimestres de l’any.

   

  Al Barcelonès Nord, el servei diürn ha experimentat un increment de viatgers del 6,3%, mentre que al servei nocturn s'ha observat un augment del 10,4%, xifres que consoliden les elevades taxes de creixement i l’augment continu de passatge dels darrers anys.

   

  Aquest creixement implica que, entre el gener i el setembre, als transports públics de l’AMB s'hi han incorporat fins a 19,18 milions de nous viatgers respecte al mateix període del 2016”, explica el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, fent una valoració positiva.