La Casa de la Vila acull una exposició d’un centenar de medalles de Mireia Belmonte

  0
  45
  DSCF5715.JPG

  23/01/2015 – La exposició, que també contempla trofeus i altres premis, es podrà visitar fins el dilluns 2 de febrer; data en què la nedadora serà proclamada com a Filla Predilecta de la Ciutat de Badalona.

  Des d’aquest dijous fins el 2 de febrer, de 9 a 20 hores, la planta baixa de la Casa de la Villa acull una exposició d’un total de 98 medalles, entre trofeus i altres premis, de la nedadora badalonina Mireia Belmonte.

   

  Els visitants poden admirar en aquesta exposició alguns dels guardons més importants obtinguts al llarg de la seva carrera esportiva. Entre altres trofeus més destacats que s’hi exposen hi ha les dues medalles de plata que la badalonina va aconseguir als Jocs Olímpics de Londres 2012. A més, el públic també pot veure les tres medalles (dues de plata i una de bronze) del Campionat Mundial de Barcelona 2013; la copa del “Premio Reina Sofía 2013; el primer premi atorgat pel Comitè Olímpic Espanyol “Deportita Destacado” 2014; i nombroses medalles d’or, plata i bronze aconseguides des de l’any 2006 en diversos campionats celebrats arreu del món.

   

  La inauguració, que ha anat a càrrec de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha comptat amb la presència dels pares de la campiona i d’altres familiars i amics de l’esportista. L’alcalde ha destacat que “impressiona veure com una jove de la nostra ciutat ha guanyat tot el que ha guanyat”.

   

  El motiu d’aquesta exposició és la proclamació de Filla Predilecta de la Ciutat de Badalona a Mireia Belmonte, que tindrà cita el proper dilluns 2 de febrer al Teatre Zorrilla. Una declaració que va ser aprovada per unanimitat en el Ple de l’Ajuntament celebrat el 28 d’octubre de 2014.