La cinquena derrota en sis partits, a Castelló (3-1)

0
    29

El Badalona va caure aquest diumenge al Nou Castalia davant el Castelló i continua sent el cuer del grup 3 de segona B, amb un sol punt. L’equip escapulat va ser superat per l’encert golejador del seu rival i va tornar a mostrar-se feble en defensa.

Tot i les bones sensacions de l’inici del duel, amb dues aproximacions a l’àrea del Castelló, el Badalona va tornar a encaixar un gol matiner. En el minut 13, Cubillas va aprofitar una badada defensiva per rematar una centrada des de l’esquerra a la xarxa. Després, els jugadors de Juanma Pons ja no van tornar a ser els mateixos que en l’arrencada del partit.

La segona part va començar amb un altre ensurt: 2-0 després que César Díaz guanyés l’esquena a la defensa i aprofités una pilotada llarga per batre Morales. Una bona maniobra de Chema Moreno en el minut 60 va permetre el Badalona tornar a entrar en el partit en el minut 60, però en el tram final els locals van tornar a marcar. Un altre cop César Díaz va sorprendre Morales i va sentenciar el duel.

La fitxa

Castelló: Campos; Satrústegui, Carles, Cubillas (Serra, 72’), Rubén, César Díaz (Jairo, 87’), Víctor, J. Calavera (Gálvez, 83’), Verdés, Jorge Fernández i Muguruza.

Badalona: Morales; Iván Malón, Pelón, Moyano, Valentín; Robert Simón (Máyor, 72’), Marc Carbó, Abel Suárez, Cristian Montes; Pallarés (Hugo Esteban, 78’) i Chema Moreno.

Àrbitre: Luis Fernando Collado López (comitè de Castella La Manxa). TG: Pelón. TV: Iván Malón (82’) per doble groga.

Gols: 1-0 (13’) Cubillas. 2-0 (52’) César Díaz. 2-1 (60’) Chema Moreno. 3-1 (77’) César Díaz.

Públic: 10.000 espectadors al Nou Castalia.