La Colla de Geganters presenta nova imatge pels seus Capgrossos

  0
  77
  Després de dos anys, la Colla de Geganters de Badalona recupera les cercaviles pels carrers de la ciutat i estrena nova imatge.
  Després de dos anys, la Colla de Geganters de Badalona recupera les cercaviles pels carrers de la ciutat i estrena nova imatge.

  El proper dissabte 20 de novembre, a les 18.00h, la Plaça Font i Cussó acollirà l’espectacle ‘Encartronats’, un acte organitzat per la Colla de Geganters de Badalona, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, on, per primer cop, els capgrossos de la ciutat seran els protagonistes d’un acte creat al voltant d’aquestes figures. Amb aquesta fita la Colla de Geganters de Badalona clourà l’any del seu 35è aniversari. 

  Durant la festa es presentarà la nova imatge i vestuari dels capgrossos de la ciutat de Badalona. El vestuari ha anat a càrrec de la figurinista Gemma Malé, que ja ha treballat en altres ocasions per altres elements festius de la ciutat. A més, s’aprofitarà per presentar el “Ball dels Capgrossos de Badalona” composat expressament pels badalonins Xavier Lozano i Lola Ybran. Un ball que té la intenció de sumar-se al paisatge sonor de la festa badalonina.

  Torna la cercavila

  La tarda de dissabte vinent, però, començarà a les 17.30h, quan des de la Plaça de la Vila s’iniciarà una cercavila amb tots els capgrossos i nans participants de l’acte, excepte els amfitrions, fins la Plaça Font i Cussó. A les 18h està previst l’inici de l’espectacle a Font i Cussó.

  En acabat, s’iniciarà una cercavila pels principals carrers dels barris de Dalt la Vila, Coll i Pujol, Raval, Progrés i Centre fins la Plaça de la Vila, on a les 20h està previst que hi hagi l’esclat final de festa. A l’acte hi seran presents diverses comparses de nans i capgrossos del país: els Nans de Manresa, els capgrossos de Vilafranca del Penedès, els capgrossos de Santa Coloma de Gramenet, els capgrossos de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i el Nan Cu-Cut de la Plaça Nova de Barcelona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí