Les Carpes Bora Bora es traslladen…a Badalona?

  0
  bora.jpg

  03/05/2016 – La discoteca deixa Barberà del Vallès i obre una enquesta per preguntar on s'hauria d'instal·lar: Badalona és una de les ciutats amb més vots.

  Les Carpes Bora Bora, la discoteca d’estiu que durant els darrers anys ha desenvolupat la seva activitat a Barberà del Vallès, canvia de localitat aquest estiu. Finalitzat l’idil·li amb Barberà, les carpes busquen instal·lar-se a una ciutat de l’àrea metropolitana no gaire llunyana i ha obert una enquesta a la seva web per conèixer l’opinió dels seus usuaris i seguidors. Una de les opcions més votades, la segona, de fet, és Badalona. La ciutat acumula més de 1.000 vots, a només uns 200 de Barcelona, i lleugerament per sobre de Granollers.

   

  La sala de festes va informar fa dies que “el nou equip de govern de Barberà no deixa obrir enguany les carpes”, i asseguren que ja tenen “unes noves a l’aire lliure”. La temporada començarà a finals de maig, però la direcció de la discoteca encara no ha detallat la propera ubicació. És real, la possibilitat de Badalona, doncs?

   

  Sembla poc probable, a priori. Per tal d’habilitar un espai de les condicions de les Carpes Bora Bora, l’equip hauria d’haver començar a treballar en el nou enclavament, i des de l’Ajuntament no es té constància de cap contacte ni sol·licitud per part del grup d’oci. Tampoc hi ha a la ciutat cap espai o terrenys que en principi poguessin acollir una activitat d’aquestes dimensions; i, si l’hagués, ja hauríem d’haver començat a intuir moviment. En qualsevol cas,la incògnita continua oberta per als milers de joves assidus a les carpes.