La Colla Micaco agafa vacances després d’una tranquil·la actuació al Raval

  0
  141
  castellers raval.jpg

  20/07/2015 – La Colla Micaco acaba el primer tram de temporada i comença les seves vacances; tot i així, tornaran a assajar alguns dies a partir del 4 d’agost, de cara a la Festa Major d'Agost.

  El passat dissabte, els Castellers de Badalona van acomiadar el primer tram de la temporada amb una tranquil·la actuació a la Plaça de la Gardunya, al barri del Raval, amb motiu de la festa major del barri barceloní, on han estat acompanyats pels Castellers de Barcelona i els Castellers de Cerdanyola.

   

  Els badalonins, amb algunes camises menys del que sol ser habitual, van aprofitar per plantejar una diada amb castells de sis lleugers per recuperar sensacions i seguir treballant en alleugerir les seves construccions de cara als propers objectius. Així, en primera ronda van portar el 4d6a, en segona, el 3d6a i en darrera ronda, el 4d6, castells tots molt més que còmodes per la colla i que els va servir per fer-hi estrenes i treballar rotacions en moltes de les posicions.

   

  La Colla Micaco comença ara les seves vacances, tot i que el 4 d’agost ja tornaran a veure’s un bon grapat de faixes, quan començaran els “assaigs a la fresca” a La Rambla, davant del monument a Roca i Pi, els dimarts i divendres per preparar la Festa Major d’Agost, i que s’allargaran fins la primera setmana de setembre, quan la colla tornarà als seus assaigs habituals a Can Peixau.