La Colla Micaco es queda a les portes del 7 en el seu inici de curs

  0
  53
  4de6.jpg

  04/03/2014 – Els badalonins van intentar descarregar sense èxit un 3de7 en la seva primera actuació de temporada; van assolir un 4de6 i una torre de sis.

  Els Castellers de Badalona van encetar aquest diumenge la temporada amb la primera diada, amb els Castellers d’Esparreguera i els Laietans de Gramenet.

   

  A primera ronda, els Micaco van sortir amb un 4de6 amb estrenes que s’ha descarregat fàcilment. A segona arribava el repte de la jornada: el primer castell de 7 de la temporada, en forma de 3de7. Un primer intent amb algun problema a tronc i pinya va fer que el castell anés perdent mides i finalment la canalla decidís baixar. El segon, en canvi, presentava bones mides de tronc i un treball bo a pinyes, però la indecisió de la canalla va provocar que l’intent acabés en desmuntat.

   

  En tercera ronda, i per a refer-se dels intents desmuntats, la colla badalonina va aixecar un 2de6 que es va descarregar pràcticament de manera impecable, confirmant les bones sensacions de la torre a l’assaig. Finalment, i per tal d’acabar la diada amb bon regust, van apostar per una ronda extra amb un 4de6a que, tot i alguns dubtes a plaça, s’ha acabat considerant com a descarregat.