La Colla Micaco firma la millor actuació de la temporada en el marc de les Festes

  0
  46
  CigADxjWEAAP9Ki.jpg

  17/05/2016 – Els Castellers de Badalona van celebrar el passat diumenge la seva diada de Festes de Maig, acompanyats pels Castellers de Lleida i els d’Esparraguera.

  Els Castellers de Badalona van celebrar el passat diumenge la seva diada de Festes de Maig, acompanyats pels Castellers de Lleida i els d’Esparraguera, i es van anotar la millor actuació d’aquesta temporada.

   

  Després de les matinades, el cercavila i entregar la camisa micaco a l’actor badaloní Carles Sans, del Tricicle, com a casteller honorífic, la colla badalonina començar l’actuació amb el quatre de set amb l’agulla, el castell de més valor que es va poder veure a plaça i que els darrers anys han dominat sense problemes. El segon i tercer castell van ser el tres de set amb l’agulla i el tres de set, respectivament.

   

  El Castellers de Badalona van acabar l’actuació amb un vano de cinc i quatre pilars de quatre simultanis, un d’ells pujat al balcó, per acomiadar-se dels espectadors que van omplir la plaça i que van poder gaudir d’una actuació ràpida i atractiva.

   

  Les Festes de Maig no han acabat encara pels Castellers de Badalona, que aquest cap de setmana participaran a l’acte de Tanquem la Festa al barri de Sant Roc.