0
    60

17/05/2016 – La Unificació Llefià aconsegueix una remuntada espectacular al camp del Carmelo i continua depenent d’ella mateixa per assolir la tercera plaça.

Volien lluitar per l’ascens, però els espectaculars números del San Juan Atlético (68) i la Fundació Hermes (68) els ho han impedit. Malgrat quedar-se molt a prop del seu objectiu, la Unificació Llefià està demostrant que el compromís de la seva plantilla amb el club continua intacte. El bloc de Jordi Souto no s’ha deixat anar, fet que quedaria novament demostrat el passat cap de setmana al Carmel.

Els badalonins haurien de superar una situació límit, després de veure com el CD Carmelo l’obligava a marxar al descans amb molta feina per fer (2-0). Novielli (27’), des del punt de penal, i Jordi Cardona (31’) perforarien la porteria de Llaveria per partida doble, obligant la Unificació a fer un canvi de xip absolut després del pas pels vestidors.

Guiats per David Gascón, els jugadors del Llefià sabrien gestionar la pressió i tornarien a ‘reiniciar’ el partit amb el 2 a 1 marcat pel seu pitxitxi (66’). Al 74’, Eric Ruiz aconseguiria l’empat (2-2), però hauria de ser Gascón qui consolidés la remuntada amb dues dianes finals (74’ i 76’) que el consoliden en la segona plaça de la taula de golejadors (17).

Gràcies al triomf sumat al Carmel (2-4),el Llefià (62) continua depenent d’ell mateix per superar el Premià (64) i acabar l’any ocupant la tercera plaça del grup II de la Segona Catalana.

Salvació virtual (2-3)

L’altre club badaloní de la Segona Catalana, el CF Lloreda, confirmaria el seu brillant estat de forma al camp de l’AD La Llàntia, sumant una victòria que li dóna la salvació virtual. Els deixebles de José Manuel Muñoz han guanyat la mateixa xifra de partits en l’últim mes (3) que en la resta de la segona volta, ratxa que els acosta quasi de forma definitiva al seu objectiu.

A Mataró, el Lloreda reaccionaria de forma immediata al gol d’Oumar Bah (31’), sent Loren l’encarregat d’empatar l’encontre (34’). Només un minut després d’igualar l’enfrontament, Ivan de la Fe tornaria a colpejar pels badalonins, transformant el 1 a 2 amb el qual s’arribaria al descans (35’).

A la represa, Dani Jurado acabaria d’encarrilar el triomf vermell (47’), tot i que els visitants haurien de patir després de veure com Israel Martínez retallava distàncies des del punt de penal (78’). El Lloreda, ara onzè amb 40 punts, podria aguantar el resultat fins al xiulet final. Mancant dues jornades, el bloc de Muñoz és a sis punts del descens. Missió gairebé completada.