La Colla Micaco s’anota un 4de7 i un 3de7 a Montcada

  0
  43
  castellers montcada.jpg

  02/06/2015 – Els Castellers de Badalona han actuat aquest diumenge a Montcada i Reixac per participar en el bateig de la segona etapa dels Castellers de Montcada i Reixac, coincidint amb la festa major de la població. 

  Els Castellers de Badalona han actuat aquest diumenge a Montcada i Reixac per participar en el bateig de la segona etapa dels Castellers de Montcada i Reixac, coincidint amb la festa major de la població. Una diada particular ja que les dues formacions que apadrinaven la colla local, els Castellers de Badalona i els Castellers de Sabadell, van ser alhora apadrinats pels de Montcada en el seu naixement.

   

  Els de la camisa micaco van encarar el 4de7, un castell amb forces rotacions que, tot i tancar-se durant la pujada, van poder controlar i descarregar sense ensurts. La segona ronda va ser el moment per al plat fort del dia: el 4de7 amb agulla. El castell, que presentava canvis a darrera hora, va presentar alguns problemes i la llargada va fer que, finalment, cedís per dalt, el que va impossibilitar la descarregada. Tot i el petit entrebanc, els micacos van voler sortir de plaça amb el 3de7, un castell que van dominar i que es van anotar. Per acabar la diada, els de la camisa micaco van descarregar, de nou, 2 Pilars de 4 simultanis.