Un regidor del govern en funcions del PP és jutjat avui a la Ciutat de la Justícia

  0
  53
  miguel jurado.jpg

  02/06/2014 – El regidor en funcions de Seguretat i Convivència, Miguel Jurado, serà jutjat avui a migdia a la Ciutat de la Justícia “en qualitat d’acusat” per un presumpte delicte de violació de domicili de persona jurídica.

  El regidor en funcions de Seguretat i Convivència, Miguel Jurado, serà jutjat avui a migdia a la Ciutat de la Justícia “en qualitat d’acusat” per un presumpte delicte de violació de domicili de persona jurídica a finals de juliol de l’any 2012. La Hermandad Rociera Andaluza Virgen del Rocío La Esperanza, part denunciant, va portar l’edil del PP davant la Justícia al·legant que aquest havia accedit de forma il·legal al local que l’entitat tenia al carrer Sagrada Família, al barri de Llefià. L'acusació particular demana quatre anys de presó, 12 anys d'inhabilitació especial per a càrrec públic, multa de 30 euros per dia durant 12 mesos, més de 10.000€, i 300.000 euros per danys i perjudicis morals i contra la llibertat religiosa, a abonar subsidiàriament per l'Ajuntament de Badalona.  

   

  Fonts municipals han mantingut, les darreres setmanes, que el que va fer el regidor Miguel Jurado era vetllar pels interessos de l’Ajuntament, en tant que la idea era traslladar l’entitat a un local municipal per estalviar 15.000 euros anuals de lloguer. Assenyalen, a més, que el fiscal ha indicat en dues ocasions que no hi ha delicte i, per tot plegat, des del govern local es mostren molt confiats i tranquils pel que fa al judici.