La Colla Micaco tanca amb un nou 7de7 una gran temporada

  0
  64
  15677979579_32fb0a55d9_k.jpg

  25/11/2014 – A la seva diada, els badalonins van descarregar un 4de7 amb agulla i un 7de7, però no van poder assolir la construcció simultània d'un 3de7 i un 4de7.

  Aquest diumenge els Castellers de Badalona han celebrat la seva XVII Diada. Després de començar ben d'hora amb les matinades pel centre de la ciutat i el cercavila, els micacos entraven a les 12h a la plaça de la Vila acompanyada per les colles filloles.

   

  La Colla Micaco va començar l'actuació amb dos Pilars de 4 simultanis per, a primera ronda, portar a plaça el 4de7 amb agulla. El castell es va executar amb unes bones mides i de manera controlada, descarregant-lo amb força comoditat. En segona ronda la colla badalonina va decidir repetir el 7de7 que van fer per primer cop aquesta temporada la setmana passada a Sant Cugat. L'estructura presentava millors mides que l'anterior, però problemes a nivell de segons del quatre van fer que s'hagués de treballar per completar-lo.

   

  La tercera ronda servia perquè els badalonins provessin per primer cop dues construccions de manera simultània: el 3de7 i el 4de7 aixecats alhora. El 3de7 va pujat ferm i ben defensat, fet que els va permetre descarregar-lo sense problemes. El 4de7, en canvi, va presentar alguns problemes a nivell de tronc i finalment va cedir a nivell de dosos just quan l'enxaneta feia l'aleta, quedant en carregat.

   

  Després de la caiguda, la diada va estar aturada força estona per la marxa de l'ambulància, pel que les colles van decidir acabar l'actuació directament amb la ronda de pilars.

   

  Malgrat aquest petit entrebanc, els micacos van tancar diumenge una de les seves millors temporades, descarregant més castells de 7 que mai i en la que han aconseguit augmentar considerablement la seva massa social.