Badalona frega el ple de victòries

0
    31

24/11/2014 – Lloreda, Unificació Llefià, Bufalà, UD Àguila i Pere Gol guanyen els seus respectius partits, completant la jornada més positiva del curs a nivell global.

El futbol badaloní va viure un cap de setmana forrat de bones notícies i sensacions. Quatre dels sis equips federats de la ciutat van obtenir resultats positius en les seves respectives lligues.

Per començar, al grup II de Segona Catalana, la Unificació Llefià i el Lloreda van necessitar només un gol per sumar tres punts als camps del Singuerlín (0-1) i de la Catalana (0-1).

Els primers, es van mostrar sòlids a Can Zam. Abans de superar el minut 30 de partit, un gol d’Isra Medina va avançar al conjunt de Jordi Souto (25’), i el marcador ja no es va moure més al llarg dels 90 minuts.

El Singuerlín va jugar limitat durant els moments decisius del duel, quan buscava empatar per totes les vies possibles. L’expulsió del central Peña, per doble groga (80’), va deixar als verds amb un jugador menys quan les reserves d’energia ja estaven més esgotades.

D’aquesta manera, la Unificació Llefià talla una dinàmica de tres jornades sense guanyar, i torna a agafar impuls per tal de consolidar-se a la zona alta. El conjunt de Souto és quart amb 22 punts, a dos d’un Lloreda que també va vèncer, en aquesta ocasió a Sant Adrià del Besòs (0-1).

Els vermells es van imposar per la mínima a la UD Catalana, amb un gol de Juanito quan només s’havien jugat vuit minuts de partit (8’). Aquesta és la tercera diana a la lliga del davanter badaloní, el qual va acabar donant el triomf al Lloreda. Cal destacar que la Catalana va tancar el matx amb el tècnic Iban Tey expulsat i amb Dani Romero veient també la vermella.

Ara, el conjunt de Rubén Castillo ocupa el segon lloc de la classificació. Per tant, els badalonins gaudeixen de la plaça de play-off d’ascens i estan a només dos punts de líder, el CE Mataró (27).

Recuperant sensacions

Una altra de les notes positives del cap de setmana la va protagonitzar el CF Bufalà, al grup IV de Tercera Catalana. El conjunt badaloní va encadenar al camp del Poble Nou 2000 la segona jornada seguida guanyant els tres punts (2-3), fet que no passava des dels tres primers partits del campionat.

Mustapha va avançar als visitants (15’), però Hamza va aparèixer per empatar el partit just abans del descans (44’). El Poble Nou es va fer amb el control del duel amb el 2 a 1 de Kanteh (56’) i Merino va tornar a igualar el resultat a mitja hora pel final. Els badalonins es van endur el triomf gràcies al 2 a 3 marcat per David Leira (85’). Després d’aquesta jornada, el Bufalà puja fins al cinquè lloc de la lliga amb 22 punts, a cinc del play-off d’ascens.

L’Àguila es manté tercer

En darrer lloc, al grup VI de Quarta Catalana, la UD Àguila va fer un dels millors partits de l’any per tal de derrotar al Cabrils B (3-5). Els verd-i-blancs van aconseguir remuntar un partit que semblava decidit, ja que el filial del Cabrils va arribar a guanyar per un marcador de 3 a 1 al descans.

Durant el primer temps, el gol de l’Àguila el va marcar José Antonio (27’), però als badalonins els va tocar remar moltíssim per vèncer. A la represa, Javi Montolio va retallar diferències amb el 3 a 2 (57’), i José Antonio va empatar de penal, a falta de cinc minuts (85’).

La bogeria es va desfermar quan Alexis va anotar el 3 a 4 (89’) i quan l’Àguila va sentenciar per mitjà de José Antonio (90’). Amb aquest triomf, els verd-i-blancs encadenen quatre victòries consecutives i només estan a dos punts de la segona plaça.

A més, seguint amb el repàs dels equips badalonins, el Pere Gol també va vèncer a Premià de Dalt (1-3), i ja és cinquè amb 18 punts. Qui no va poder sumar va ser el Roma Sports i el Badalona Sud, els quals van caure contra la UE Alella i el Masnou Atlètic, respectivament.