La Comissió Europea reconeix la tasca de la Taula de la Mobilitat de Badalona

    0

    02/10/2013 – La pàgina de Facebook ‘European Mobility Week’, on es comparteixen les millors i més originals iniciatives relatives a la mobilitat de tot el continent, s'ha fixat en una de les activitats organitzades per la plataforma badalonina.

    La Comissió Europea ha reconegut aquesta setmana la tasca de la Taula de la Mobilitat de Badalona, plataforma transversal organitzada per la societat civil, durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El col·lectiu va organitzar un seguit d’activitats al marge de les impulsades des de l’Ajuntament i una d’elles, la del heroi que protegeix als vianants, anomenat Capità Zebra, ha estat destacada a través de la pàgina de Facebook ‘European Mobility Week’, on es comparteixen les millors i més originals iniciatives relatives a la mobilitat de tot el continent.

     

    Des de Badalona Mobilitat s’ha celebrat que es reconeguin aquesta mena d’iniciatives; i no és l’únic objectiu aconseguit aquesta setmana pel col·lectiu, i és que ahir al vespre es va reunir, per primer després de molts mesos, el Consell de la Mobilitat badaloní; aquesta era una de les reclamacions que la taula portava mesos exigint.