La comunitat educativa de Badalona diu ‘NO’ a la LOMCE

  0
  bdnesmou.JPG

  21/05/2013 – Desenes d'alumnes, professors, pares i mares van participar divendres en un acte de protesta que va començar a la plaça de la Vila i va acabar a la seu local del PP.

  Una setmana més la comunitat educativa badalonina ha sortit al carrer per mostrar el seu rebuig a la LOMCE, aprovada divendres passat i que titllen de “llei retrògrada, franquista o antidemocràtica”, entre d’altres qualificatius amb significats gens positius.

   

  Desenes de famílies i docents de les escoles públiques de Badalona es van concentrar la tarda de divendres a la plaça de la Vila. Una cassolada davant l'ajuntament va ser l’inici d’una protesta que va recórrer el carrer Francesc Layret al ritme dels timbals de la Colla Pugui Pugui de l'Escola Salvador Espriu en direcció a la seu del PP Badalona, a l'avinguda President Companys. El local ‘popular’ va ser, un cop més, blanc de queixes, penjada de pancartes i, en aquest cas en particular, dels “missatges grocs sobre la LOMCE”: cartolines grogues amb consignes i dibuixos de nens, pares i professors. 

   

  Des Badalona Es Mou, coordinadora que agrupa bona part de la comunitat educativa de la ciutat, es neguen a acatar la nova llei i asseguren que continuaran “sent ben visibles i fent tant de soroll com calgui” fins que retirin la retirin.