La consellera de Benestar i Família inaugura el menjador social d’Alvent a Sant Roc

  0
  IMG_4117.JPG

  31/03/2014 – A l’acte hi van assistir prop de 150 persones, entre socis, amics, voluntaris, entitats, empreses i administracions que han col·laborat en aquest projecte.

  La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va presidir divendres el sopar solidari organitzat per l’Associació Alvent de Badalona per celebrar la inauguració del Menjador Alvent situat a Sant Roc. A l’acte hi van assistir prop de 150 persones, entre socis, amics, voluntaris, entitats, empreses i administracions que han col·laborat en aquest projecte.

   

  Durant el sopar, la consellera va felicitar l’entitat per la posada en marxa de l’equipament, que complirà una doble funció social: “Per una banda, donarà feina a persones amb discapacitat intel·lectual que tenen realment complicada la seva incorporació al mercat laboral, i, per l’altra, ajudarà molta gent que està passant per un moment de dificultat que els situa en risc d’exclusió social”.

   

  El Menjador Alvent, que orbe les portes aquest 31 de març, és un projecte de responsabilitat social compartida entre l’Associació Alvent, dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, l’empresa de càtering ARAMARK, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona.

   

  L’Associació Alvent gestionarà aquest menjador adreçat a persones amb risc d’exclusió social. A través de la creació d’un Centre Especial de Treball, es donarà feina a entre 8 i 10 persones amb discapacitat intel·lectual que s’encarregaran de l’atenció als usuaris del menjador i de les tasques de manteniment del local.

   

  El menú del Menjador Alvent tindrà un cost unitari de 3’50 euros i podrà servir fins a 250 persones al dia dividides en dos torns. Per aquest preu hi podran accedir totes aquelles persones que tinguin més de 60 anys, que estiguin a l’atur o que tinguin el carnet de pensionista, de persona amb discapacitat o de família nombrosa.

   

  Així mateix, també podran acudir al Menjador Alvent a un preu molt reduït o fins i tot gratuït aquelles persones adreçades a través dels professionals dels Serveis Socials de l’Ajuntament i de la xarxa d’atenció a persones amb risc d’exclusió social d’altres entitats socials.

   

  La consellera de Benestar Social i Família ha felicitat l’Associació Alvent per posar en marxa aquest servei que es mantindrà amb els mateixos ingressos que generi la seva activitat, gràcies a col·laboració de la Generalitat que els ha facilitat un lloguer a un preu reduït i a les donacions de diferents empreses col·laboradores.