TV de Badalona fitxa Carlos Fuentes i el seu ‘Catalunya opina’

  0
  Carlos Fuentes.JPG

  31/03/2014 – Aquest espai televisiu que fins fa unes setmanes s’emetia pel Canal Català es podrà veure a partir d'aquesta setmana a través de la televisió local de Badalona, de dilluns a dijous, de 17 a 18.30 hores.

  A partir d’aquest dimarts 1 d’abril, Televisió de Badalona començarà a emetre el programa Catalunya opina, conduït per Carlos Fuentes. Aquest espai televisiu que fins fa unes setmanes s’emetia pel Canal Català es podrà veure a partir d'aquesta setmana a través de la televisió local de Badalona, de dilluns a dijous, de 17 a 18.30 hores.

   

  El conseller delegat de Badalona Comunicació, l’empresa que gestiona els mitjans de comunicació públics de la ciutat, Albert Fernández Saltiveri, ha explicat que Catalunya opina continuarà sent un espai de tertúlia sobre l’actualitat política i social i mantindrà el format i els col·laboradors de la seva etapa anterior.

   

  Fernández Saltiveri ha indicat que l’emissió de Catalunya opina “segueix la línia de portar a Teleb programes amb productores externes amb nous continguts que aporten ingressos publicitaris a la televisió local, sense que això representi cap despesa per a aquesta empresa ”.

   

  Per la seva banda, Carlos Fuentes ha explicat que ha optat per portar el seu programa a Televisió de Badalona pel respecte d’aquesta televisió al seu model  de pluralitat en els perfils dels col·laboradors del programa. “S’han obert altres portes que també volien el Catalunya opina, però ha estat a Teleb a on he trobat el respecte a aquesta pluralitat i on he vist que tindrien les portes obertes els meus col·laboradors”, ha explicat. Fuentes ha destacat també que el programa incorporarà noves seccions i que continuarà obert a les opinions dels ciutadans, ja que, segons ha explicat, “ el més important és que la gent es pugui expressar i pugui dir la seva”.