La Copa Federació júnior es jugarà a Sant Cugat

  0
  MG_7379.jpg

  10/12/2014 – El júnior del FIATC Joventut s’enfrontarà a l’equip amfitrió en semifinals, mentre que el Sant Josep i el CB L’Hospitalet lluitaran a l’altre cantó del quadre.

   

  Després de setmanes d’incògnites, la Federació Catalana de Bàsquet ha donat a conèixer el calendari i la seu de la Regal Copa Federació Júnior Preferent Masculina.

   

  La Penya, el Sant Pep, l’Hospitalet i el Sant Cugat són els quatre clubs que participaran en una competició que serveix per tancar la primera fase de la lliga regular.

   

  El 20, al Pavelló Municipal de Sant Cugat del Vallès, la Copa Federació masculina quedarà inaugurada amb un CB L’Hospitalet – Sant Josep (9h).

   

  Tot seguit, a les 10:45h, està previst que es disputi la segona semifinal entre el FIATC Joventut i el Sant Cugat. La final es jugarà el 21 de desembre (12:45h) en el mateix escenari.

   

  L’edició d’enguany serà una Copa Federació diferent de les d’anys anteriors. El FC Barcelona ha renunciat a participar-hi com a líder de la lliga i en el seu lloc hi entra el Sant Josep, actual sisè classificat del campionat.