La cultura xinesa aterra aquest març a la UB del Carme

  0
  42
  xines.jpg

  20/02/2014 – A partir del 7 de març, l'Institut Confucio posarà en marxa un programa de cursos “perquè tots aquells amants de la llengua i la cultura xineses les puguin conèixer des de diferents perspectives”.

  L’Intitut Confuci de Barcelona aterra aquest mes de març a Badalona per oferir un conjunt de cursos que transmeten l’essència de la cultura xinesa. A partir del 7 de març, la institució posarà en marxa, a la UB El Carme, un programa dissenyat “perquè tots aquells amants de la llengua i la cultura xineses les puguin conèixer des de diferents perspectives”.

   

  Els cursos, expliquen des del centre, cobreixen tota la diversitat d'aspectes que formen la cultura xinesa i estaran impartits per docents de l'Institut Confuci i per experts convidats. El curs permetrà obtenir un certificat conjunt expedit per la Fundació Institut Confuci de Barcelona i la Universitat de Barcelona.

   

  El programa planteja un curs de protocol i etiqueta, d’unes 20 hores, que posarà especial atenció a la pràctica diària ; un curs sobre gastronomia, d’uns 10 hores, que impartirà conceptes teòrics i pràctics sobre cuina xinesa, i un cineclub xinès, amb un total de sis sessions i enfocat a introduir el cinema xinès mitjançant projeccions i debats posteriors.

   

  La Fundació Institut Confuci de Barcelona està formada per la Casa Àsia, la UB, la UAB i la Universitat d’Estudis Extrangers de Beijing; és una institució no lucrativa creada amb la finalitat de promoure l’aprenentatge de la cultura xinesa a Catalunya.