L’UBSA B es torna a fondre al 3r quart (82 a 78)

5.JPG

11/02/2014
    Els de Toni Aragon van tornar a dominar 3 quarts però es van veure superats en l'últim en el que va passar de tot

El sènior B de l'UBSA es va tornar a quedar a les portes del triomf per culpa d'un mal últim període a la pista del Martinenc.

Els de Toni Aragón van dominar el matx durant els primers 30 minuts, però en el darrer quart se'ls hi van apagar els llums i van deixar de veure cistella
    El Martinenc es va encomanar a l'encert del seu base i a més va treure rendiment de 2 faltes antiesportives que li van xiular a l'UBSA B per mirar de parar el rellotge.

Amb aquesta derrota els adrianencs es mantenen en zona de promoció de descens, a 2 partits de sortir-ne. Dissabte, a les 17:45 a casa, rebrà a la Cultural, un dels equips amb els que intenta intercanviar la posició.