La Cultural trenca la imbatibilitat del Santa Coloma (93 a 84)

0
    32
    j11.JPG

26/11/2013
    La feina fosca de tot l'equip va permetre que Giménez i sobretot Exposito brillessin des de l'exterior per derrotar al líder invicte

La Cultural va ser el 1r equip capaç de guanyar al Santa Coloma aquesta temporada, que fins el moment duia un impecable 10 de 10.
    Els badalonins van fer saltar la sorpresa en un partit marcat per l'encert exterior.

Si bé el líder va sortir millor a pista (0 a 7) els locals es van enganxar fàcilment al partit i des del 6,25 van capgirar el marcador. A l'altre costat, Alberto Torres convertia el 1r triple amb la seva firma per tancar el quart amb empat a 23.
    2 triples més de Torres permetien seguir sumant als colomencs, però la Cultural responia amb més autoritat des de fora amb un extraordinari Xavi Exposito (49 a 40).

A la represa, els de Badalona van marcar la diferència gràcies a la feina fosca. El domini del rebot (sobretot ofensiu) i la tasca de desgast sota els cèrcols, tant en atac com en defensa, va permetre als exteriors lluir-se per mantenir la diferència.

Àlex López, que va tornar a ser molt superior amb 21 punts, 8 rebots, 11 assistències i 15 faltes rebudes per 39 de valoració, ho intentava, però Giménez i Exposito mantenien l'avantatge local (73 a 66).

A l'últim quart, els colomencs van arribar a posar-se a 3, però la Cultural seguia capficada en fer tombar al líder i va tornar a agafar un coixí que no els va fer patir pel triomf.

Els badalonins tornaran a jugar diumenge a les 12:30 a la pista del Vedruna Gracia, mentre que mentre que el Santa Coloma ho farà també dissabte a les 19:30 al Juan del Moral contra els Alisos.