L’UBSA B agafa aire en el derbi contra el Montgat B (87 a 72)

0
    26
    x publicar.JPG

26/11/2013
    Els adrianencs van fer un partit rodó amb un Rubén Pérez (30 punts) que cada dia creix més

El sènior B de l'UBSA va tornar al camí de la victòria després de perdre 5 partits seguits i van guanyar amb comoditat al Montgat B per 87 a 72.
    Els de Toni Aragón van fer un partit en que, malgrat les baixes, gairebé tot va sortir de cara. Ja des del 1r quart l'encert els va acompanyar i van aconseguir un avantatge que mai van perdre.

Tot i el 2 a 6 en els 3 primers minuts, els adrianencs van trobar la confiança que els mancava altres dies per començar a anotar. 13 punts seguits de Rubén Pérez (en va acabar fent 30) amb 3 triples en el 1r quart, va permetre als locals obrir un petit forat (24 a 17).

Anant per davant en el marcador, tot els va anar de cara i refugiats en una defensa zonal efectiva van estar molt bé en atac, on el rebot ofensiu els va donar noves opcions per anotar continuament. A més, els adrianencs van aprofitar bé les opcions de córrer per doblar l'avantatge a la mitja part (46 a 32).

El pas pels vestidors no va fer canviar les dinàmiques dels equips. El Montgat B va patir uns minuts de sequera ofensiva, i de nou Rubén Pérez amb 12 punts seguits va trencar definitivament el matx (63 a 41 min 27) per mantenir la diferència al final del període (69 a 47).

Al darrer quart es van veure els millors minuts del Montgat B, que amb una defensa pressionant només va encaixar 3 punts en 5 minuts, però al davant seguia sense trobar solucions (72 a 58 min 35). Un parcial de 8 a 2, amb dos triples locals, va tornar a establir la realitat de tot el partit (80 a 60) que tot i els últims intents dels visitants (80 a 68) mai van fer perillar la victòria del'UBSA B (87 a 72).

Rubén Pérez va ser l'artífex del triomf local amb 30 punts inclosos 4 triples.

En aquest mes de desembre l'UBSA B jugarà contra dos rivals de la zona baixa de la classificació. Diumenge a les 19:30 jugarà a la pista de la Minguella i el dissabte 14, després de la jornada de descans, ho farà a casa contra el Sese B.

El Montgat B per la seva part jugarà dissabte a les 17:45 a casa contra el Martinenc, un rival de la zona mitja.