La CUP Badalona prioritza la consulta del 9N abans de les eleccions municipals

  0
  estelada.JPG

  09/07/2014 – L’agrupació local considera que cal centrar els esforços en la consulta per tal que Badalona “segueixi tenint un paper important en el procés independentista”.

  La CUP Badalona ha fet públic aquesta setmana el seu acord de prioritzar la campanya pel doble ‘sí’ a Badalona, de cara al referèndum del 9N, abans de perfilar candidatura a les elecciones municipals de 2015. L’agrupació local considera que cal centrar els esforços en la consulta per tal que Badalona “segueixi tenint un paper important en el procés independentista”.

   

  “Creiem que ara no és el moment de decidir quines persones encapçalaran les llistes electorals del proper mes de maig o quines coalicions es poden fer, calculadora en mà, sinó d'arremangar-nos i posar tota la carn a la graella per a la independència i la justícia social al nostre país”. La CUP local explica que està rebent peticions per participar en possibles coalicions o fronts amplis d’esquerres, però creuen que, a partir del 9N, l’escenari canviarà i l’anàlisi serà molt diferent.

   

  Tanmateix, i pel que fa a la difusió de l’esdeveniment del proper novembre, els representants de la formació veuen “amb preocupació” que no s’està realitzant “amb la intensitat que caldria una campanya pel doble sí” i que “cal explicar amb més força i arreu de la ciutat que l’única manera d’assegurar una República Catalana Independent que garanteixi els drets socials és una victòria clara de l'opció independentista al referèndum del proper 9 de novembre”.

   

  A més, lamenten “com algunes forces d’esquerres encara no s’han posicionat públicament a favor del doble sí”, creant, diuen, un “clima d’incertesa i confusió entre els seus electors”.