La CUP Badalona recolza la presentació de la candidatura als comicis del 25N

  0

  09/10/2012 – Així ho van decidir de "forma unànime" en una assemblea oberta el passat diumenge; l'Assemblea Nacional de l'agrupació decidirà el proper dissabte si presentar-se o no a les Eleccions al Parlament.

  La CUP Badalona va decidir de “forma unànime” la presentació de la candidatura de la formació a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre, en l'assemblea oberta celebrada el passat diumenge al Casal Antoni Sala i Pont.

   

  Una trentena de persones, la majoria d'elles externes a la formació i vinculades al teixit associatiu de la ciutat, van traslladar a la CUP la necessitat de comptar amb “una alternativa d'esquerres independentista, rupturista i capaç de fer sentir al Parlament la veu del poble”, segons expressen els membres de l’agrupació.

   

  Algunes de les conclusions principals a les quals es van arribar van ser la de presentar un projecte “sense renunciar a cap dels ideals polítics com l’assemblearisme, la transparència o la defensa del marc nacional català”; mantenir la relació amb els moviments populars i les entitats, i no descartar la possibilitat d’aliar-se amb altres forces polítiques.

   

  La membre de la CUP Badalona, Laia Sabater, creu fermament que “hi ha una altra forma de fer política a les institucions i la CUP ja ho està demostrant als municipis on hi té representació”; a més, va destacar diumenge que la formació “no aspira a gestionar la mediocritat de la política actual, sinó a transformar-la”.

   

  Actualment, la CUP està organitzant una trentena d'assemblees obertes arreu de Catalunya, amb la intenció de copsar l'opinió de la ciutadania. Les conclusions d'aquestes assemblees es traslladaran a l'Assemblea Nacional de la formació, que se celebrarà el proper dissabte, 13 d'octubre, a Molins de Rei, on es prendrà la decisió definitiva de concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya.