Clausurada la piscina del Centre degut al despreniment d’un tub del sostre

  0
  piscina.jpg

  09/10/2012 – El deteriorament de la instal·lació va provocar la caiguda del tub de ventilació, que estava anclat al sostre.

  L’Ajuntament de Badalona ha tancat temporalment la piscina del Centre després que ahir matí un dels tubs de ventilació que estan instal·lats al sostre hagués caigut al aigua.

   

  El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, va apuntar a la manca de manteniment al llarg dels anys com a causa de l’accident, ja que, segons explica, quan els tècnics van revisar la peça que havia caigut, van detectar “que els elements que subjectaven el tub es trobaven desgastats per l’acció de la humitat i l’ambient clorat que té la piscina”.

   

  L’Ajuntament ha contactat amb una empresa especialitzada en la instal·lació de tubs de climatització, que ha iniciat els treballs per revisar i reforçar tots els tubs ancorats al sostre amb nous suports i amb cables d’acer inoxidable.

   

  Mentre durin aquests treballs, que podrien allargar-se una setmana, la piscina haurà de romandre tancada al públic, ja que per realitzar les tasques de reparació s’haurà de buidar la cubeta de la piscina per instal·lar una bastida de 10 metres d’alçada. També s’haurà d’instal·lar una segona bastida a la zona de les grades. Una vegada realitzada la reparació, s’haurà de tornar a emplenar la piscina.

   

  Les declaracions del regidor d’Esports apuntant a l’antic govern com a culpable de l’estat de les instal·lacions va despertar la reacció de diversos membres de PSC i CiU a Twitter, como ara el líder convergent Ferran Falcó. En conjunt, van manifestar que té poca credibilitat que el PP carregui contra executius anteriors pel mal estat de la piscina quan ja porten quasi un any i mig gestionant l’Ajuntament de Badalona.