La CUP tanca la campanya al Gran Sol davant 5.000 persones: “Badalona és la Catalunya del futur”

  0
  IMG_9109.JPG

  26/09/2015 – La CUP ha tancat la seva campanya a nivell nacional amb tota una demostració de força, davant de prop de 5.000 persones, amb els principals representants de la formació.

  La CUP ha fet baixar el teló de la seva campanya aquest divendres a Badalona. I ho ha fet amb tota una demostració de força, davant d’un amfiteatre del Parc del Gran Sol ple de gom a gom, fins a la bandera, amb prop de 5.000 persones. El míting ha comptat amb la presència de totes les primeres espasses del partit, però també amb representants de formacions, causes i lluites internacionals i de la ja famosa furgoneta de l’espot electoral de la formació, que ha protagonitzat l’inici de l’acte. Quasi una vintena de persones va anar passant ahir per l’escenari, amb diferents actuacions musicals entre parlament i parlament. Tot plegat, amb la traca final del cap de llista, Antonio Baños, que es va veure obligat a parlar sense altaveus durant uns minuts per un petit problema tècnic que va imprimir informalitat i humor al darrer discurs de la nit.

   

  “Badalona no és un experiment, és la Catalunya del futur, la que volem, la que estem vivint a Llefià avui”, va sentenciar Baños, que va fer diferents referències a la ciutat i el seu canvi de govern. “Badalona és la millor experiència de com es pot capgirar un poble”. En clau nacional, el cap de llista ‘cupaire’ va etzibar a Artur Mas que “la independència no té el seu nom” i que a la Meridiana ningú el va cridar. El periodista i economista no es va oblidar del PP, del PSOE ni tan sols de Pablo Iglesias, a qui va criticar diferents gestos. “A partir del 28, la república naixerà a baix i a l’esquerra”, va cridar Antonio Baños, que va cridar a mobilitzar-se aquest diumenge.

   

  La número ‘2’, Anna Gabriel, per la seva banda, va recordat a Mas que gent com la que pertany a la CUP són els que porten “40 anys treballant al carrer per la independència”, “la garantia”. “Com s’atreveixen a dir que podem ser un perill per a la independència? Si algú ha de demostrar que aquest camí és irreversible, són vostès”, va manifestar.