La cursa L’Endimoniada recorrerà 18km el dissabte 13 de juny

  0
  Endimoniada.jpg

  05/06/2015 – La cinquena edició de L'Endimoniada es celebrarà el proper dissabte, 13 de juny a les 21.30h, amb sortida i arribada a la Rambla.

  El Centre Excursionista de Badalona ha organitzat pel proper dissabte, 13 de juny, la seva cinquena edició de L'Endimoniada, una cursa nocturna de muntanya de Badalona, que pretén ser un esdeveniment festiu. L'objectiu del Centre Excursionista de Badalona és difondre la pràctica esportiva de muntanya i fer-ne una activitat responsable amb el medi natural.

   

  L'itinerari consta de 18km amb un desnivell acumulat de 570 metres positius i la superfície es reparteix en un 85% en terra i un 15% en asfalt, amb un temps màxim per completar el circuit de 2 hores i 30 minuts.

   

  L'Endimoniada, que tindrà sortida a les 21.30h i arribada a la Rambla, davant del monument a Roca i Pi, ja ha omplert les 500 inscripcions previstes. Enguany, de nou, la cursa ha rebut el premi com a Millor Cursa de Muntanya, atorgat per l'equip de corredors badalonins CorreBDN, després d'una votació popular.

  Recordem que en la edició anterior, José Rubio i Eva Mesado van ser els guanyadors amb un temps de 1:18.30 i 1:32.26, respectivament.