La deixalleria del Gorg obre les seves portes i mostra el seu funcionament

  0
  Deixalleria Gorg.jpg

  09/01/2013 – L'equipament de tractament de residus ha engegat aquest mes de gener un programa de visites guiades destinat a la ciutadania.

  La Deixalleria Badalona 2, ubicada al carrer de Guifré, 680, del barri del Gorg, ofereix des d’aquest mes de gener visites guiades a la ciutadania amb l’objectiu de mostrar com funciona aquest equipament. Les visites s’oferiran en el marc del Programa metropolità d’educació ambiental ‘Compartim un futur’, que porta a terme l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). La iniciativa té el suport de l’Àrea de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona.

  En el decurs de la visita guiada, un educador ambiental mostrarà el funcionament de la deixalleria i explicarà què s’hi pot dur i què se’n fa dels residus que hi arriben. Aquesta activitat educativa està enfocada a estudiants  de cicle superior de primària i també d’ESO, centres cívics, casals, entitats esportives, escoles de formació d’adults i associacions de veïns. Amb la visita comentada a la deixalleria es preveu que els ciutadans prenguin consciència de com és d’important dipositar tots els residus en el lloc corresponent per tenir cura de la protecció del medi ambient.

  Les visites seran gratuïtes per a tots els ciutadans ja que l’AMB promou i finança el programa. La visita a la Deixalleria 2 de Badalona tindrà una durada de 90 minuts, aproximadament, i els grups no podran sobrepassar el nombre de 15 persones. Els estudiants que hi vagin es distribuiran en dos grups. Mentre un grup assisteixi a un taller sobre el consum responsable, l’altre farà la visita guiada.