El ‘cantaor’ Miguel Poveda torna a Badalona per presentar el seu treball ‘Artesano’

  0
  15
  miguelpoveda.JPG

  10/01/2013 – Ho farà el proper 3 de maig, en un concert de gran format al Pavelló Olímpic; les entrades ja estan a la venda.

  Miguel Poveda tornarà el proper maig a Badalona per oferir un concert de gran format al Pavelló Olímpic. Serà el dia 3 i les entrades ja estan a la venda a través de la pàgina web ticketmaster.es. El cantaor presentarà el seu nou treball Artesano, un àlbum amb 13 cançons que fan un repàs a les diferents tonalitats i estils del flamenc i que beu de l'experiència i habilitat instrumental de grans artistes com Paco de Lucia o Manolo Sanlúcar.

  Tot i que va néixer a Barcelona, Miguel Poveda va viure des de ben petit i durant la seva adolescència a Badalona, la ciutat que el va veure créixer com a persona i el va veure donar les seves primeres passes en el món de la música. Als 15 anys comença a cantar entorn al món de les penyes flamenques catalanes i, als 20, començà, després de guanyar diversos premis com ara la Lámpara Minera, una reeixida carrera professional que s'estén fins el dia d'avui.