La desena jornada dels equips badalonins de Catalana

0
    40

13/11/2012 – Victòria del Lloreda a Segona Catalana, on l'Unificación Llefià no va jugar. A Tercera, el Bufalà va vèncer a casa però l'Unificació Badalona Sud va caure clarament derrotat

Al grup dos de Segona Catalana, el Lloreda va aconseguir una important victòria que l'allunya de la zona baixa de la classificació i el comença a apropar a les primeres posicions del grup. Els badalonins van vèncer per 2-1 al San Juan de Montcada. Els gols van ser obra de Gómez i León. Per la seva banda, l'Unificación Llefià va posposar el seu partit de la desena jornada fins al mes vinent. Això ha causat que, amb un partit menys, l'equip abandoni la zona d'ascens i caigui a la quarta plaça amb dinou punts. Els de Llefià intentaran tornar-se a col·locar com a líders dissabte, en la visita al Sant Ignasi Esportiu, desè classificat. Per la seva banda, el Lloreda, que és vuitè amb quinze punts, visitarà diumenge a la Penya Barcelonista Anguera, cuer de la categoria.

Al grup quatre de Tercera, el Bufalà va tornar a guanyar. Un solitari gol d'Albert Peralta als pocs minuts de que s'iniciés la segona part va ser suficient perquè els badalonins acabessin superant al Pineda de Mar per 1-0. El Bufalà segueix líder destacat del grup amb 28 punts, cinc més que el segon classificat. Aquest cap de setmana l'equip visita a L'Empenta, últim classificat. Al grup onze de Tercera, L'Esquerra de l'Eixample va infligir una dura derrota per 5-1 a l'Unificació Badalona Sud. El gol de l'honor visitant va ser obra de Diego Cruz. L'Unificació segueix cuer del seu grup amb només cinc punts. El seu proper compromís serà a casa contra el Catalonia, situat actualment en la catorzena posició.